Stenströms er et svensk tøjmærke, der har været en integreret del af den svenske modeindustri siden 1899. Deres ikoniske skjorter og bluser er kendt for deres kvalitet og tidløse design, og de har længe været et populært valg blandt modebevidste forbrugere over hele verden.

Mærket blev grundlagt af August Stenström, der startede med at producere skjorter i sin lille fabrik i Helsingborg. Stenströms fokuserede fra begyndelsen på kvalitet og håndværk og brugte kun de bedste materialer til deres skjorter. Dette fokus på kvalitet og håndværk blev hurtigt kendt i hele Sverige og blev snart synonymt med Stenströms-mærket.

Skjorter og bluser i høj kvalitet

Stenströms er kendt for deres skjorter og bluser, der stadig er en vigtig del af deres produktlinje i dag. Deres skjorter og bluser er lavet af de fineste materialer og er håndsyet i deres fabrikker i Sverige og Portugal. Deres kollektioner omfatter både klassiske og moderne designs, så der er noget for enhver smag.

Stenströms har et stort udvalg af skjorter og bluser, der passer til enhver lejlighed. Deres klassiske skjorter har en tidløs elegance og er perfekte til både formelle og uformelle begivenheder. Deres mere moderne designs har innovative detaljer og er perfekte til en mere afslappet stil.

Stenströms er kendt for deres skjorter og bluser, men de har også en bred vifte af andre produkter i deres kollektion. Deres produktsortiment omfatter alt fra jakker til bukser, og de har også en kollektion af accessories som slips og manchetknapper.

Bæredygtighed og CSR i højsædet

En af de ting, der gør Stenströms til et ikonisk svensk tøjmærke, er deres fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Stenströms har altid været engageret i at producere tøj på en måde, der er skånsom for miljøet og samtidig giver en fair behandling af deres medarbejdere. De bruger kun bæredygtige materialer og overholder strenge standarder for arbejdsvilkår og miljøbeskyttelse.

I dag er Stenströms stadig et af de mest anerkendte tøjmærker i Sverige og er kendt for deres kvalitet, tidløse design og fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Deres skjorter og bluser er stadig en central del af deres produktlinje og er stadig et populært valg blandt modebevidste forbrugere over hele verden.